VM Odds Hos Spelbolag Utan Svensk Licens

VM står för Världsmästerskap, vilket är något som alltid lockar många sportintresserade. Här är det även många som annars inte intresserar sig för sport, som vill vara med och patriotiskt heja på sitt hemland. Faktum är att många bara tänker på Fotboll, Ishockey samt Handboll när de hör VM. Dock kommer du kunna spela på många flera VM hos ditt spelbolag utan svensk licens. 2023 inkluderar hela 34 världmästerskap inom många olika sporter.

Vad är ett VM-odds?

VM-odds, förkortning för Världsmästerskapsodds, avser oddsen som sätts av spelbolag och vadslagningsfirmor för olika händelser och utfall i samband med idrottsevenemang som Världsmästerskap (VM) i olika sporter, såsom fotbolls-VM, hockey-VM, basket-VM, osv.

Odds är sannolikhetsberäkningar som används för att bestämma hur mycket pengar du kan vinna om du placerar ett vad på ett specifikt utfall. Oddsen baseras på olika faktorer, inklusive lagens eller idrottarnas prestationer, skador, historiska resultat och andra statistiska data. När oddsen är höga för ett specifikt utfall betyder det att utfallet anses osannolikt, medan låga odds antyder att utfallet anses mer sannolikt av spelbolaget.

Exempel: Om oddsen för ett visst fotbollslag att vinna VM är 5/1, innebär det att om du satsar 100 kronor på laget och de vinner, kommer du att vinna 500 kronor (100 kronor insats x 5 = 500 kronor vinst).

Odds kan ändras över tiden beroende på faktorer som sker före eller under mästerskapet, som skador, formkurvor för lag och spelare, och allmänt beteende från spelare som satsar på olika lag.

Det är viktigt att komma ihåg att oddsen inte nödvändigtvis återspeglar de faktiska chanserna för ett utfall, utan de är mer en indikation av vad spelbolagen tror att sannolikheten är och används för att balansera insatser från olika spelare.

10 Största Världsmästerskapen

De största världsmästerskapen varierar beroende på sport och popularitet i olika delar av världen. Här är en lista över några av de mest populära och största världsmästerskapen som ofta samlar stor uppmärksamhet:

 1. Fotbolls-VM (FIFA World Cup): Detta är utan tvekan en av de mest populära idrottsevenemangen i världen och hålls vart fjärde år. Fotbolls-VM samlar de bästa fotbollslandslagen från olika länder.
 2. Sommar-OS (Olympiska sommarspelen): Sommar-OS hålls vart fjärde år och samlar tusentals idrottare från hela världen för att tävla i olika sporter.
 3. Vinter-OS (Olympiska vinterspelen): Vinter-OS är också en viktig idrottshändelse och hålls vart fjärde år med tävlingar i olika vintersporter.
 4. Cricket-VM (ICC Cricket World Cup): Cricket-VM är en stor internationell cricket-turnering som hålls vart fjärde år och samlar de bästa cricketlagen i världen.
 5. Rugby-VM (Rugby World Cup): Rugby-VM är en global turnering som hålls vart fjärde år för de bästa rugbylagen.
 6. Tennis – Grand Slam-turneringarna: De fyra största tennis-turneringarna, Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open, är mycket prestigefyllda och samlar de bästa tennisspelarna.
 7. Formel 1 – F1-VM: Formel 1-mästerskapet är en internationell motorsportstävling som hålls årligen och omfattar olika Grand Prix-lopp runt om i världen.
 8. Bandy-VM (World Bandy Championship): Bandy-VM är en världstävling för bandy, en vintersport som liknar ishockey, men spelas med en boll istället för en puck.
 9. Ishockey-VM (IIHF World Championship): Ishockey-VM hålls årligen och samlar de bästa ishockeylagen från olika länder.
 10. Golf – Majors: De fyra största golftävlingarna, The Masters, US Open, The Open Championship och PGA Championship, kallas ”majors” och är mycket anmärkningsvärda inom golfvärlden.

Dessa är bara några exempel på de största världsmästerskapen som hålls inom olika idrotter. Listan är inte uttömmande, och det finns många andra viktiga internationella mästerskap och evenemang inom olika sporter som samlar stor publik och intresse världen över.

Oddsspel som ger dig störst chans att vinna

Oddsspel med högst chans att vinna är vanligtvis de spel där oddsen är närmare 1:1, det vill säga där sannolikheten för att utfallet inträffar är närmare 50%. Här är några exempel på oddsspel med relativt höga chanser att vinna:

 • Head-to-Head-spel (Moneyline): I vissa sporter, som fotboll och basket, kan du satsa på vilket lag som kommer att vinna matchen (utan att tänka på mål/ poängspridning). Detta ger dig en 50% chans att vinna om du väljer ett lag.
 • Över/Under-spel: Här satsar du på om det totala antalet poäng eller mål som görs i en match kommer att vara över eller under ett visst värde som satts av spelbolaget. Oddsen för över/under-spel tenderar att vara nära 50%.
 • Enkel satsning på roulette: I roulette finns det satsningar som ger nära 50% chans att vinna, till exempel satsning på röd eller svart, udda eller jämnt, låg eller hög siffra. Dessa satsningar ger dig nästan 50% chans att dubbla din insats.
 • Enkel satsning på craps: Vissa satsningar i craps ger dig en hög chans att vinna, som Pass Line-satsningen med husfördelning på bara cirka 1.41%.

Gällande Head-to-Head spel, är det viktigt att tänka på att du många gånger har ett val mellan 1, X eller 2.Något som i realiteten blir 33% chans och som vi kallar 1X2-bets

Det är dock viktigt att komma ihåg att även om oddsen för dessa spel kan vara nära 50%, har spelbolag en inbyggd fördel, vilket kallas ”husfördel” eller ”rake”, som ger dem en liten fördel över spelaren. Denna fördel är vad som möjliggör att de gör vinst på lång sikt.

För att öka dina chanser att vinna över tid är det viktigt att ha en välgenomtänkt spelstrategi, hantera dina insatser ansvarsfullt och ha realistiska förväntningar. Oddsspel ska alltid betraktas som underhållning, och du bör aldrig satsa mer än du har råd att förlora.

Högre Odds Hos Spelbolag Utan Svensk Licens

Att du kan få högre odds hos spelbolag utan svensk licens, är inget att hymla med. Här beror det helt enkelt på att de har spelare från en mycker bredare och större spelmarknad. Numera är Sverige en mycket liten del av det världsliga spelandet.

Med anledning av det, kan det vara en mycket bra idé att kolla in vilket trygga och säkra spelbolag det finns utan svensk licens till nästa VM. Då ger du dig själv chansen att vara med på lika villkor med andra spelare i överiga Europa.

Källa: utanspelpaus.se