VM-kalender 2019/2020

För alla sportentusiaster är VM i olika sporter årets höjdpunkt och alla kan glädjas åt att det finns en rad spännande världsmästerskap på gång under 2019 och 2020. För alla som älskar fotboll och ishockey finns det mycket att se fram emot, men även inom andra sporter kommer spännande mästerskap att gå av stapeln.

Fotbolls-VM för damer näst på tur

2018 fick vi följa fotbollsherrarnas framfart under VM i fotboll och den här sommaren får vi följa damernas spännande fotbollsmatcher. Förhoppningsvis blir det nya svenska framgångar och naturligtvis kommer det att bjudas på fina möjligheter till betting. Damernas fotbolls-VM går av stapeln i Frankrike under sommaren. Sverige spelar sin första match mot Chile 11 juni och naturligtvis hoppas vi alla på vinst.

vm olika sporter

Ishockey i Schweiz 2020

Tre Kronor ska förstås göra sitt bästa för att återta guldet i hockey-VM 2020. Mästerskapet spelas i Schweiz och grupperna är redan lottade. VM 2019 blev något av en besvikelse för det svenska landslaget och vi tror att de kommer att vara väldigt sugna på revansch när det åter blir dags för ett mästerskap. För att öka dina chanser att lyckas med din VM-betting när det väl är dags rekommenderar vi att du redan nu börjar följa de spelare som brukar ställa upp för sina landslag, så att du har koll på formen, styrkor och svagheter när det är dags att betta.

VM i skidskytte

När det gäller herrarnas fotboll får vi ge oss till tåls till 2022 innan det vankas VM igen, däremot spelar de EM sommaren 2020. Även i handbollen väntar EM 2020. Däremot står VM på schemat i en annan spännande sport, närmare bestämt skidskytte. Mästerskapet kommer äga rum i Italien, i den kända skidskytteorten Anterselva, även känt under namnet Antholz. Naturligtvis hoppas vi på fina svenska framgångar genom duktiga talanger som Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson och Mona Brorsson som redan lyckats bra i mästerskap. Här finns det naturligtvis också fina bettingchanser för den som har goda kunskaper i skidskytte och de olika deltagarna.