VM-kalender 2021/2022

För alla sportentusiaster är VM i olika sporter årets höjdpunkt och alla kan glädjas åt att det finns en rad spännande världsmästerskap på gång under 2021 och 2022. För alla som älskar fotboll och ishockey finns det mycket att se fram emot, men även inom andra sporter kommer spännande mästerskap att gå av stapeln.

Fotbolls-VM för damer näst på tur

2018 fick vi följa fotbollsherrarnas framfart under VM i fotboll 2023 sommaren får vi följa damernas spännande fotbollsmatcher i nästa vm-turnering. Förhoppningsvis blir det nya svenska framgångar och naturligtvis kommer det att bjudas på fina möjligheter till betting. Australien och Nya Zeeland kommer att dela på mästerskapet 2023. Sverige spelar sin första match mot Chile 11 juni och naturligtvis hoppas vi alla på vinst.

vm olika sporter

Ishockey i Schweiz 2020 – inställt – 2021 Belarus och Lettland

Tre Kronor ska förstås göra sitt bästa för att återta guldet i hockey-VM 2020. Mästerskapet spelas i Schweiz och grupperna är redan lottade. Tyvärr fick denna turnering ställas in och man får istället ta sats mot 2021. Enligt planen ska ishockey-VM 2021 spelas i Belarus och Lettland. Sveriges gruppspelsmatcher är tänkta att spelas i den belarusiska huvudstaden Minsk. VM 2019 blev något av en besvikelse för det svenska landslaget och vi tror att de kommer att vara väldigt sugna på revansch när det åter blir dags för ett mästerskap. För att öka dina chanser att lyckas med din VM-betting när det väl är dags rekommenderar vi att du redan nu börjar följa de spelare som brukar ställa upp för sina landslag, så att du har koll på formen, styrkor och svagheter när det är dags att betta.

Handboll 2021

Herrarna har sitt vm i handboll i början på 2021, denna gång är det Egypten som står på tur som värd. Damernas nästa vm kommer att utspela sig i slutet på 2021 i Spanien.

VM i skidskytte

När det gäller herrarnas fotboll får vi ge oss till tåls till 2022 innan det vankas VM igen, däremot spelar de EM sommaren 2020. Även i handbollen väntar EM 2020. Däremot står VM på schemat i en annan spännande sport, närmare bestämt skidskytte. Mästerskapet kommer äga rum i Italien, i den kända skidskytteorten Anterselva, även känt under namnet Antholz. Naturligtvis hoppas vi på fina svenska framgångar genom duktiga talanger som Hanna Öberg, Sebastian Samuelsson och Mona Brorsson som redan lyckats bra i mästerskap. Här finns det naturligtvis också fina bettingchanser för den som har goda kunskaper i skidskytte och de olika deltagarna.

Nästa vm i simning ligger inplanerat i slutet på 2021 för kortbana och långbana är framflyttat till mitten av 2022 och ska gå i japan.