Text tv 330 – Resultatbörsen på SVT-text

När det vankas vm så gäller det att ha full koll på vilka vm odds som gäller och resultaten såklart. En bra källa för resultat är SVT:s text tv sidan 330 och framåt. Som rutinerad text tv användare (läs gammal) så kan man de flesta viktiga sidorna utantill, 377 med målservice är en klassiker. När det är vm så brukar de skapa upp egna sidor för just det mästerskapet. Just nu ligger exempelvis Em i handboll på sida 348. Vid riktigt stora mästerskap som OS och fotbollsvm så öppnar man upp en egen sektion där bara de resultaten ligger. Ofta ligger dessa på sidorna 440 och framåt.

Här hittar du sidan 330

Sidan 330 är en innehållsförteckning över alla resultatsidorna som text tv har. Här hittar du tabeller och senast omgångar för såväl Premier league, Seria a, SSL, SHL och skidskytte.

Länk till text tv 330.

text tv 330

Det går som ni ser ovan utmärkt att använda text tv direkt i datorn numera. Några vanliga sidor som är populära är Allsvenskan i fotboll 343-344 och Premier Leauge på sidan 336

När det stora fotbollsvärldsmästerskapet (VM) drar igång, är en av de mest spännande delarna att följa de dynamiska VM-oddsen och resultaten. För att hålla sig uppdaterad om alla händelser, statistik och information, är SVT:s text-tv en oumbärlig källa för alla fotbollsfans.

Att förstå och använda Text-TV

Text-TV, trots att det kan verka gammalmodigt för vissa, är fortfarande en extremt pålitlig och effektiv källa för att få tillgång till aktuell information om idrottsevenemang. Speciellt när det gäller stora mästerskap som VM, har text-TV sidor som är dedikerade till att tillhandahålla de mest detaljerade uppdateringarna.

En sida som alla erfarna text-TV-användare har i åtanke är sida 330. Här presenteras fotbollsresultat löpande, vilket gör det till en utmärkt plats att börja om du vill följa med i VM.

För de som har varit med ett tag (läs äldre användare) är sidan 377 en absolut klassiker. Målservice som presenteras här är otroligt detaljerade, vilket gör att du inte bara kan hålla koll på resultaten, utan även på de individuella prestationerna av varje spelare.

Särskilda sidor för stora mästerskap

Vid stora idrottsevenemang, inklusive fotbolls-VM, skapar SVT:s text-TV särskilda sidor för just det mästerskapet. Dessa sidor är dedikerade till att ge omfattande information om mästerskapet, inklusive live-uppdateringar, kommentarer, statistik och mycket mer. Till exempel ligger EM i handboll för närvarande på sida 348.

För riktigt stora evenemang, som Olympiska spelen och fotbolls-VM, öppnas en helt ny sektion där bara dessa resultat ligger. Dessa sidor, som ofta börjar från sida 440, ger dig den mest detaljerade informationen om dessa mästerskap, allt på en och samma plats.