Så hittar du bästa oddsbonusar 2021

Även om fotbolls-VM är ett par år bort så lockar det att redan nu börja spekulera i vilka som är favoriter i att ta hem segern. När spelbolagen har fått säga sitt så har Brasilien lägst VM odds och är således favoriter att vinna tillsammans med Frankrike. Men det finns andra stornationer som tycks ha något spännande på gång, som England som det kanske äntligen är dags för? Eller kan Spanien lyckas med sin generationsväxling och på nytt inleda en storhetstid? Frågorna är många och spänningen stor när vi nu närmar oss två mästerskaps-somrar på rad i och med att det uppskjutna EM även väntar till sommaren.

fotbollsvm 2022

Välja Rätt Spelbolag

Men för många kan det vara svårt att hålla sig och för en fotbollsintresserad så går det att hitta spännande matcher i stort sett varje dag. Och om man vill kan man krydda upplevelsen och placera olika typer av spel på dessa matcher. Den som har bettat tidigare vet att det finns en uppsjö av olika typer av bettingsidor som erbjuder bonusar för att locka till sig nya kunder. Många stirrar sig blinda på endast bonusen men för att verkligen få valuta för sina pengar bör man också välja spelbolag med omsorg. Det man ska titta särskilt efter då är;

  • Att spelbolaget har svensk licens.
  • Att oddsen som erbjuds är generösa.
  • Det ska också vara enkelt att göra insättningar och uttag.

Hitta Bästa Bonusen

När man har sneglat runt lite bland de olika spelbolagen så är det dags att välja en bettingbonus, för hos de allra flesta bettingsidor blir spelare belönade när de gör en första insättning. För att hitta rätt bland alla bonusar kan man besöka en sida som jämför alla oddsbonusar och som listar Sveriges bästa oddsbonus. När man jämför olika typer av bonusar så är omsättningskravet en av de allra viktigaste faktorerna samt hur generösa odds som spelbolaget erbjuder.

Olika Typer Av Oddsbonusar

När en spelare ska göra en första insättning hos ett spelbolag i Sverige finns det ett antal bonusar att välja på beroende på vilken bettingsida man väljer;

  • Insättningsbonus utan omsättningskrav
  • Insättningsbonus med omsättningskrav
  • Riskfritt spel
  • Oddsboost
  • Gratisspel

Det är fritt fram för varje spelare att välja den bonus som passar deras behov bäst. Men den bonus som vi rekommenderar är oddsbonusen utan omsättningskrav. Med denna bonustyp så har spelaren störst chans att uppnå bonusens krav och på så sätt också öka sina chanser att faktiskt omvandla bonusen till uttagbara pengar. Så spana in de senaste bonusarna och hitta den som passar för just dig!