De bästa oddsbonusarna på en plats

Oavsett om man kallar det för en oddsbonus, bettingbonus eller sportbonus syftar man på en gåva som mottas när man antingen registrerar sig på en spelsida eller gör sin första insättning. Storleken på bonusarna samt vilken bonustyp det rör sig om skiljer sig från spelsida till spelsida, så hur kan man på ett smidigt sätt hitta den mest passande oddsbonusen som lever upp till ens individuella önskemål? Via en jämförelsesida, helt enkelt!

Jämför oddsbonusar online

Det bästa sättet att säkerställa att man får den mest generösa bonusen är genom att vända sig till en jämförelsesida. Jämför oddsbonusar på nätet med hjälp av en topplista och slipp den långa processen av att söka efter varje bettingsida en efter en. Hos en oddsbonusjämförelsesida har de bästa spelsidorna på marknaden rangordnas utefter hur generösa deras bonusar är, och detta gör det enkelt att jämföra ens valmöjligheter.

När man väl har hittat en oddsbonus som verkar intressant kan man klicka på ”Recension” för att läsa mer om spelsidan som bjuder på just den bonusen. Scrolla även ner under topplistan för mer information kring vad en oddsbonus är, hur de fungerar, omsättningskrav, villkor med mera.

Hur fungerar matchningsbonusar?

Matchningsbonusen är en av de mest populära bonusarna, och man kommer definitivt att stöta på den både hos casinon, lotterier och sportbettingsidor. För att få tillgång till den här bonusen väljer man först av allt en spelsida som bjuder på en matchningsbonus, och själva bonusen kan exempelvis se ut på följande sätt: 100 % matchningsbonus upp till 500 kronor. Detta betyder att man kan göra en första insättning på 500 kronor och då få en extra 500 kronor av spelsidan för att sammanlagt ha 1 000 kronor att spela för. Med andra ord dubblas ens insättning.

sportbonusar

Man behöver inte alltid sätta in maxbeloppet för att få sin bonus, utan i ovan exempel kan man även göra en insättning på exempelvis 200 kronor för att istället få en 200 kronor bonus av spelsidan. Tänk bara på att läsa villkoren innan man hämtar ut sin bonus då det ofta finns villkor och krav som måste följas.

Varför finns oddsbonusar?

Det är förståeligt om man känner sig lite skeptisk. Varför skulle en spelsida vilja ta beslutet att ge bort stora summor pengar till sina spelare? Tro det eller ej är det dock fördelaktigt för bettingsidorna att erbjuda bonusar. En av anledningar till varför bonusarna finns är helt enkelt konkurrens. Med så många bettingsidor som erbjuder liknande sporter måste spelsidan på något sätt stå ut i mängden, och det finns inget bättre sätt än att ha en riktigt generös bonus.

Därtill är bonusar ett sätt att locka nya spelare då många personer inte gärna tackar nej till gratisgåvor. Efter dess att bonusen har hämtats ut kanske spelaren fortsätter att använda sina egna pengar för att spela, och då vinner bettingsidan snabbt tillbaka sina pengar. Med andra ord gynnar oddsbonusar alla: bettingsidan lyckas att locka fler kunder medan spelarna får en gåva vid registrering.

På vår sida hittar du fina odds i vm-tävlingar och även en kalender för när lite olika vm-tävlingar kommer att gå av stapeln.