De bästa bettingsidorna för spel på fotboll

Att betta på fotboll är alltid roligt. Lite extra kul och spännande är det förstås mitt under ett pågående mästerskap. Då blir varje match betydelsefull och spännande. Det finns också gott om möjligheter för den som gillar betting. Under den här perioden får alla bettingsidor ett uppsving, men för dig som vill ha bästa tänkbara förutsättningar gäller det förstås att hitta den bästa sidan för betting online.

Leta bland de största spelbolagen

Om du inte har någon speciellt bra koll på spelsajter och spelbolag, kan det enklaste vara att leta bland de största bolagen. De har testats många gånger, har de licenser som krävs och det finns gott om omdömen att ta del av online. Det innebär dock inte att man ska köpa allt som står med hull och hår, och bli medlem hos första bästa spelsajt. Tvärtom. Som spelare ska du ställa krav och du ska se till att hitta en så bra spelsajt som möjligt. Många bettingsidor är relativt likvärdiga och har mycket gemensamt. För att vara säker på att hitta en så bra spelsida som möjligt finns det några funktioner och faktorer du bör hålla utkik efter.

  • Möjlighet att sätta in pengar via Swish.
  • Möjlighet att sätta in pengar via Trustly.
  • Inloggning med bank-id, inte användarnamn och lösenord.
  • Brett utbud av spel, både på svenska och utländska serier i olika sporter, samt på mästerskap.
  • Fördelaktiga odds.

Testa olika sidor

Det är även viktigt att komma ihåg att det går alldeles utmärkt att bli medlem på flera olika sidor. Du kan alltså börja spela på ett flertal sajter och sedan övergå till att spela mer och mer på den sida du gillar mest. På så sätt kan du i lugn och ro prova dig fram tills du hittar något du verkligen gillar. Enda nackdelen med detta är att du behöver sätta in en liten slant på varje sida. Det gör förstås inget om du ser till att tänka smart och bara sätta in minsta möjliga belopp till en början. Det betyder att du kanske har 100 kronor insatt på fem olika sidor, istället för att ha 500 kr på spelkontot på en enda bettingsida.

testa spel

När du väl har bestämt dig för vilken bettingsajt du vill fortsätta spela på, är det fritt fram att göra en större insättning där. Pengarna som finns kvar på de andra bettingsajterna kan du använda exempelvis i samband med fotbolls-EM. Då kan du passa på att betta på flera matcher under mästerskapet, även om det sker på olika sajter.