Allt du behöver veta om ishockey-VM 2021

Det kom säkerligen inte som en överraskning för många att ishockey-VM 2020 ställdes in på grund av COVID-19 pandemin, och det är naturligtvis viktigt att vara på den säkra sidan. Ännu finns dock hoppet om att vi har fått pandemin under kontroll innan det är dags för ishockey-VM år 2021, och om detta blir av: vad kan man som tittare förvänta sig? Var äger det rum, vid vilken tidpunkt och vad kan oddsspelare göra för att få ut så mycket som möjligt av eventet?

Var och när kommer ishockey-VM 2021 att spelas?

Som sagt är det ännu oklart huruvida ishockey-VM 2021 kommer att bli av alls eller inte, men i skrivande stund är det planer på att det ska äga rum i Lettlands huvudstad Riga samt i Belarus huvudstad Minsk. Världsmästerskapet är det 84:e som IIHF (International Ice Hockey Federation) arrangerar och datumet är satt till 21 maj – 6 juni.

021

Oroligheter i Belarus sätter käppar i hjulet för ishockey-VM

Valet av att arrangera ishockey-VM i Belarus kan visa sig bli ett problem, och det är inte helt omöjligt att ändringar i slutändan görs. Det misstänkta valfusket under presidentvalet i Belarus har lett till långvariga protester, och Lettland är för närvarande inte villiga att arrangera VM tillsammans med Belarus. Lettlands utrikesminister har till och med förbjudit ishockeyförbundets ordförande i Belarus från att få komma in i Lettland. Just nu gäller det bara för tittare att vänta och se hur läget utvecklas.

Att betta på ishockey-VM

Om världsmästerskapet nu blir av kommer det utan tvekan att bli spännande för spelare som älskar att betta på sport. Om man redan nu vill förbereda sig på det som komma skall kan man besöka en jämförelsesida för att jämföra de bästa bettingsidorna på marknaden. Här rangordnas högkvalitativa spelsidor på en lista som bjuder på en enkel översikt av de bästa bettingsidorna på marknaden. Här är fina vm odds.

För de som är intresserade av en liten gåva vid registrering kan man satsa på en bettingsida som bjuder på en välkomstbonus. Det finns flera olika typer av välkomstbonusar såsom matchningsbonusar eller gratispengar, och dessa kan man använda när man satsar på sin favoritsport. Se därför till så att du hittar den perfekta bettingsidan så att du kan hämta ut din bonus och möjligtvis använda den lagom till dess att ishockey-VM drar igång. Mer spännande än så kan det knappast bli!